Entradas

Mostrando entradas de octubre, 2019

PRÀCTICA 4 REFLEXIÓ SOBRE INTERNET A LA MEUA VIDA

És la primera entrada que faig des de la baixa del meu professor Juanfra, tots estem desesperats en que acabe recuperant-se i el tornem a vore volta més, és segur que tot anirà bé, li desigem una bona i pronta recuperació.  El tema que tractarè avuí és Internet: Primerament, he vist un vídeo que tractava de que passava a Internet en 1 minut, és molt interessant veure com les persones ens hem convertit totalment en sers digitals, compartim tota la nostra vida a les xarxes socials, sense por a que puga passar qualsevol cosa. A continuació farè una comparació del que passava en 1 minut al 2017 i al 2018, al 2018 i 2019, i al 2017 i 2019. (2017-2018): En general totes en totes les xarxes socials, el nombre d'usuaris a augmentat prou. (2018-2019): En general totes en totes les xarxes socials, el nombre d'usuaris a augmentat molt, però si cal destacar, que Twitter i Snapchat, han baixat molt degut a que usuaris com jo, per exemple, s'hem cansat i hem deixat d'utilit
Avui dijous, el nostre profe ens ha explicat el que farem les pròximes setmanes abans de finalitzar el quadrimestre. Donarà un temari, el qual cadascún dels grups es prepararà un, i l'exposarà el dia que correspon. Finalment, ens hem reunit cadascún amb els membres del grup per a debatir com farem aquesta exposició.
Avui, tots els companys hem exposat les presentacions que havíem de presentar aquest mateix dia, cadascún dels grups hem elegit una temàtica diferent per a l'aprenentatge futur dels xiquets, m'han paregut totes molt xules i divertides. Açí inserte la presentació del meu grup: El juego de halloween de MaraRibelles
Imagen
A la classe de hui, Juanfra ens ha enssenyat com inserir una presentació al blog, inserir un núvol de paraules, com posar una mascota a la part lateral del disseny del blog, i a més, col·locar un widget d'etiquetes. Són eines molt fàcils d'utilitzar i fer, per a crear un disseny més divertit al blog de cadascún. Açí el núvol de paraules, ho he fet sobre el problema del calentament global.
En la classe d'avui, el meu professor va continuar amb l'explicació de com fer una bona presentació de Power Point, però va fer èmfasi en com introduir imatges, vídeos y àudios en les diapositives, per a posteriorment fer una pràctica anomenada "El món de les paraules" que consisteix en fer una presentació de qualsevol tema que s'ensenye en Infantil com: (les estacions, els nombres, l'abecedari, els dies de la setmana...) He après en aquesta classe, nous programes de conversió de formats d'arxiu, que no solament utilitzaré per a fer aquesta pràctica, sinó per al dia a dia. Finalment, ens hem reunit les meues companyes i jo per a organitzar com farem la pràctica, i ja hem decidit moltes opcions per a crear la presentació, el tema principal és Halloween, dia molt important per als xiquets d'Infantil ja que a la majoría els agrada disfressar-se.