PRÀCTICA 4 REFLEXIÓ SOBRE INTERNET A LA MEUA VIDA


És la primera entrada que faig des de la baixa del meu professor Juanfra, tots estem desesperats en que acabe recuperant-se i el tornem a vore volta més, és segur que tot anirà bé, li desigem una bona i pronta recuperació.

 El tema que tractarè avuí és Internet:

Primerament, he vist un vídeo que tractava de que passava a Internet en 1 minut, és molt interessant veure com les persones ens hem convertit totalment en sers digitals, compartim tota la nostra vida a les xarxes socials, sense por a que puga passar qualsevol cosa.

A continuació farè una comparació del que passava en 1 minut al 2017 i al 2018, al 2018 i 2019, i al 2017 i 2019.

(2017-2018): En general totes en totes les xarxes socials, el nombre d'usuaris a augmentat prou.
(2018-2019): En general totes en totes les xarxes socials, el nombre d'usuaris a augmentat molt, però si cal destacar, que Twitter i Snapchat, han baixat molt degut a que usuaris com jo, per exemple, s'hem cansat i hem deixat d'utilitzar-les, a causa que es creen noves aplicacions que són més útils i tenen més fàcil comunicació.

Cada any que passa, el nombre d'usuaris augmenta cada volta més, poc a poc ens estem convertint en una societat completament digital, de la que ens seria molt dificil tornar cap arrere.

La majoría de les aplicacions que apareixen al PDF, les conec, encara que GIPHY i TWITCH, no.
He descobert que Giphy es una base de dades en línia i un motor de recerca que permet als usuaris buscar i compartir vídeos de bucles petits sense só.
Y l'aplicació Twitch es una plataforma que ofereix un servei de streaming de vídeo en viu propietat de Amazon, sent una de les seues principals funcions la retransmissió de videojocs en directe.

La veritat és que jo no puc viure tranquila sense el meu telefón al costat, encara que siga sense utilitzar-ho, em provoca ansietat i inseguretat el no tindre'l prop, és un problema greu que ens passe açó a la majoria de la societat, ja que apart de que és una bona eina de treball i comunicació, crea molts problemes si l'utilitzem de manera inapropiedad...

A mesura que passa el temps, la tecnología avança més i més. No puc imaginar-me encara el que passarà d'ací 20 anys, perquè em fa por jaja

No sabia com havia aparegut Internet, i he trobat que els historiadors van aconseguir posar-se d'acord en què Internet va nàixer al 1969, quan en plena Guerra Freda el Departament de Defensa dels EUA va decidir crear un sistema de comunicacions capaç de resistir un atac nuclear, va nàixer així la World Wide Web, Internet com ara la coneixem.


Comentarios

Publicar un comentario