Día del mestre


Avuí és el dia del Mestre, per a mi, un dia molt important, ja que és el que vuic ser quan siga un poquet més major… encara que ja he treballat donant classes a nens, i puc asegurar que va ser una de les etapes més feliç de la meua vida... ells aprenien de mi, però sobretot jo d'ells, cadascún a la seua manera. Mai haguera dit que uns nens tan petits poden arribar a ser una de les parts més fonamentals per a mi, ho eren tot en aquells moments, em transmitien moltíssimes coses, però la principal FELICITAT!

Malgrat, el paper del Mestre, cada dia es menys valorat per la gent, i mai hem d'oblidar que sense els Mestres, la resta de les persones no seríen res del que són ara...
A més, açó s'ha incrementat amb l'aparició de les noves tecnologíes, que pareix que resolen tots els problemes que tenim. Açó provoca també el poc respecte que hi ha cap a d'ells.

Cal destacar, el video d'una mare veient com el seu fill està recolzant-se mitjançant un aparell tecnològic per a resoldre unes questions matemàtiques… Cada día utilitzen menys l'ajuda d'un professor, creant així que el que cerquen a les xarxes no sempre és veritat del tot.




Comentarios