Avui, dia 24 de setembre del 2019, començe a utilitzar aquesta nova eina de comunicació. gràcies al meu professor, de l'assignatura "Desenvolupament curricular i aules digitals en l'educació infantil"

Primerament, ens ha explicat com funciona aquesta aplicació, ja que a l'actualitat s'utilitza moltíssim.

I posteriorment, ens ha encomanat que parlem de la repercussió de les xarxes socials, dels seus avantatges e inconvenients i si és important posar un límit en el seu ús.

Les xarxes socials, són principalment eines que faciliten i milloren la comunicació entre les persones desde qualsevol lloc del món.

Quant als avantatges d'aquestes hi ha moltes, com: afavoreixen la comunicació instantànea, oportunitats laborals, podem trobar molta informació de qualsevol tema, compartir coneixements, afavoreixen contactes afectius nous...

Però, n'hi ha desventatges i tampoc són pocs, com: poden ser perilloses si no es configura la privacitat correctament, ja que exhibeixen la nostra vida privada, també es poden donar casos de falsificació de personalitat, a més, poden ser adictives e insumir gran part del nostre temps, poden apropiar-se de tots els continguts que publiquem...

Finalment, hem de pensar que tant les xarxes socials com qualsevol cosa, utilitzant-la de la manera errònia, pot pasar-nos factura i per aixó hem d'anar amb precaució amb tot allò que publiquem, ja que pasa de ser algo personal, a ser de tot el món, i no totes les persones les utilitzen de la mateixa manera.








Açí un vídeo:








Comentarios